BOA HAIRDRESSERS SALON : CLAUDIA MEIER

“The brief of the client asked for a design with an intense ambiance, giving the impression of entering a “new world”. The concept of the design plays with the idea of giving the space a hair cut. The underside of the ceiling is therefore covered with hanging white, transparent fibres. A slight movement circulates in the fibres created of the hairdryers blowing air through the space.” – Claudia Meier

Advertisements
Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: